http://sustin.ro/redati-demnitate-romaniei/">Redaţi demnitate României!

Home*Profil*

vineri, 12 martie 2010

Colectie de retete naturiste impotriva cancerului

Articol publicat in prestigioasa revista FORMULA AS




"Am fost diagnosticata cu cancer mamar"

(Raspuns pentru Viorica - Franta, F. As nr. 614)



Din experienta mea va sugerez:

Extirpati chirurgical acel nodul cat mai repede, pentru ca el poate da metastaze oricand. Acestea evolueaza si, peste un timp, dupa o stare de relativa bunastare, incepe tragedia.

Tratamentul cu cruditati e foarte bun, dar numai el singur nu vindeca. Poate ameliora sau intarzia un timp evolutia bolii. Ganditi-va bine la dvs., la familia dvs. Pentru ca va veni un timp cand veti fi dispusa sa va scoateti orice, numai sa traiti!

dr. Dan Zamfir - tel. 1(718)898-5194



Din experienta proprie, am incredere desavarsita in vindecarea diferitelor categorii de cancer si in special al celor doua ce fac obiectul acestui raspuns, cu ajutorul unor tratamente naturiste. Cele mai eficiente si sigure sunt urmatoarele:

Post alimentar de lunga durata, in trei variante: a) postul alimentar tip Suvorin - post total, numai cu apa si cu clisme zilnice; b) postul alimentar tip Valeriu Popa - post total, cu apa distilata si clisme zilnice; c) postul alimentar tip Rudolf Breuss - cura de post cu sucuri de legume si ceaiuri special pregatite; d) semi-post alimentar, in care este permisa ingerarea in cantitati foarte mici a unor alimente, dar numai lichide. Este mai usor de tinut, dar necesita o durata mult mai lunga.

Cura cu petrol distilat. Oricare dintre aceste metode naturiste constituie terapia de baza, dar eficienta si durata curei pot fi ajutate de metode suplimentare: rugaciune, incredere desavarsita in terapia respectiva si in vindecare, autosugestie. Oricare din metodele de baza amintite sunt sigure si nu prezinta nici un risc, cu conditia de a se respecta cu strictete toate criteriile respectivei terapii.



Mama mea sufera de cancer ovarian recidivant"

(Raspuns pentru Petru Moraru -

Suceava, F. As nr. 649)



Cred ca perioada prin care treceti nu este usoara. Momentul cunoasterii adevarului reprezinta un impas psihologic, insa eu cred ca cel mai important este sa luptati cu boala, nu sa va resemnati. Exista un produs natural numit Flavonoid Complex, obtinut din struguri rosii si negri, ceai verde, lamai, sfecla, portocale, grapefruit, afine si alte fructe de padure care, prin continutul sau, are rol protector in timpul iradierii terapeutice - chimioterapie si cobaltoterapie. In acelasi timp, blocheaza diferite substante cu activitate potential mutagena, inhiband formarea de nitrosamina, substanta cancerigena ce determina divizarea celulei maligne. Pentru evitarea recidivei, se poate recomanda un tratament intensiv mai complex, adaptat in functie de simptomatologie. Daca doriti, puteti sa ma sunati la telefon 0743/17.62.26. Va urez multa sanatate!

dr. Bogdan Stanoiu - e-mail: bgdn_stanoiu@yahoo.com



"Am doi copii bolnavi de cancer! Caut norocel si limba-boului"

(Raspuns pentru V. Radu - Braila, F. As nr. 685)



Adresati-va de urgenta d-lui dr. Cristian Boerescu, tel. 021/423.05.83, din Bucuresti. In anul 2003, m-am operat de neoplasm mamar si am facut numai o parte din chimioterapie si nu am facut radioterapie, pentru ca analizele nu mai permiteau continuarea tratamentului. Situatia fiind dramatica, m-am adresat d-lui dr. Cristian Boerescu. Acesta mi-a prescris un regim alimentar bazat pe sucuri de legume, fructe, cereale si multe ceaiuri. Au trecut doi ani si jumatate de cand urmez acest tratament naturist si boala nu a recidivat. Doresc multa sanatate copiilor dvs. si sa nu va pierdeti increderea in bunul Dumnezeu!

Constanta Gagiu - Intr. Castor nr. 6, bl. G4, ap. 23, Ploiesti, cod 100111



Zace cu metastaze intr-un spital, suportand dureri groaznice"

(Raspuns pentru Munteanu Mihaela - Focsani, F. As nr. 745)



Afectiunile de care sufera Mihaela - neoplasm mamar stang stadiul Iii neoperabil si multiple metastaze osoase - se pot trata naturist. Recomand tratamentul elaborat de regretatul Valeriu Popa si este urmatorul:

Regim alimentar initial Varianta 1;

Post sever cu apa distilata;

Regim de revenire dupa postul sever;

Regimul Bg1;

Regim alimentar dupa Bg1;

Administrarea de Apisan Forte;

Masaj (automasaj);

Administrarea de apa distilata. Deoarece procedurile sunt extrem de complexe si necesita spatiu mare pentru a fi explicate, va sugerez - daca sunteti interesata - sa ma contactati telefonic pentru a va oferi amanunte.

bioterapeut ing. Bogdan Victor - str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. D, ap. 167, sector 2, Bucuresti, cod 023551, tel. 0723/74.23.98, 021/242.67.36



Cum se poate impiedica recidiva cancerului mamar?"

(Raspuns pentru LILIANA - Dorohoi, F. AS nr. 608)



Am citit in "Formula AS" despre problema dvs. si doresc sa aduc in atentia dvs. un nou produs naturist intrat pe piata romaneasca doar din toamna anului 2007, si care cu siguranta va poate ajuta: sucul NONI.

Intrati pe site-ul http://www.nonitv.net/us/ro pentru a vedea marturiile celor care si-au recapatat sanatatea folosind acest produs. Reface sistemul imunitar, nu permite instalarea bolilor si eradicheaza suferintele deja instalate, nu are contraindicatii, ajuta la tratarea cancerului si a altor cateva sute de boli cunoscute astazi in intreaga lume. Pentru multi oameni a fost sansa lor de viata, ajutand la vindecarea a mii de cazuri fara speranta. In Romania, a intrat abia anul trecut, iar in lume de doar 10 ani. Incercati sucul Noni, care in mai putin de trei saptamani are deja efecte extraordinare pentru organism. Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta la tel. 0748/84.48.45, 0748/20.02.24.

VALENTIN SANDU - e-mail: romania_ipc@tahitiannoni.com



"Sufar de neoplasm mamar stadiul Iv B"

(Raspuns pentru C.I. - jud. Neamt, F. As nr. 720)



Draga doamna, este intr-adevar cumplit sa descoperi ca ai o asemenea boala cu un stadiu atat de avansat. Cu toate astea va pot transmite inca o speranta, datorita unui program natural de crestere a imunitatii si de eliminare a toxinelor din organism. Persoane cu diagnostice similare, la fel de avansate, au urmat tratamentul si au rezultate extrem de bune. Tratamentul este foarte usor, nu are reactii adverse si determina mecanismele organismului sa inceapa sa lupte cu boala. Daca doriti sa cunoasteti mai multe detalii despre acest program si cum puteti intra in posesia lui, va rog sa ma contactati la tel. 0723/51.07.37. dr. Irina Spuderca



"Am fost operata de doua ori de neoplasm mamar si analizele ies iar prost"

(Raspuns pentru VERONICA PRANGA, F. AS nr. 820)



Nu mai faceti citostatice fara un produs care sa va protejeze de reactiile lor negative. Luati picaturi Beres (scrie si pe indicatii ca sunt bune pentru tratament cu citostatice). Si laptisorul de matca contine toate vitaminele si hormonii, in mod uimitor de complex. Se gaseste la magazinele naturiste, sub forma de fiole liofilizate.

ANA e-mail: cititori@yahoo.com







Stimata redactie,

Va scriu, avand increderea ca cineva se va folosi de experienta prin care am trecut, experienta in urma careia pot afirma, cu deplina convingere, ca te poti vindeca de cancer si fara operatie. Pentru aceasta, trebuie indeplinite doua conditii importante:



Sa nu se consume alimente de origine animala (carne, preparate din carne, lactate, branzeturi, oua), deoarece tumorile apar si se dezvolta cu ajutorul proteinelor animale.



Timp de minimum sase luni sa se consume numai legume si fructe crude, sarace in proteine (maximum 20 g de proteine pe zi). Asta, deoarece organismul, nemaiprimind proteine din exterior prin alimente in cantitate suficienta, va fi nevoit sa le foloseasca pe cele din interiorul lui, si anume, tumorile benigne, dar mai cu seama tumorile maligne, bogate in albumine, foarte necesare in buna functionare a celulelor organismului.

In acest fel, tumorile dispar devorate. Mi-au trebuit trei ani sa ajung sa pot afirma aceste lucruri. In ianuarie 2001, am aflat ca am cancer de colon. Am crezut ca totul va fi usor: putin grau incoltit, suc de morcovi, decoct din marul lupului (metoda d-lui Nicolae Pop din Cluj-Napoca), comprese cu bitter suedez, regim cu cruditati si ma voi vindeca. Lucrurile nu au stat asa. Desi mancam legume si fructe crude, fara carne si alimente preparate termic, la un control efectuat dupa un an, in ianuarie 2002, tumora nu numai ca nu disparuse, dar chiar isi dublase suprafata. Nu am disperat, am continuat sa mananc cruditati si am aplicat si alte metode naturiste: suc de cartofi, infuzie de pelin, infuzie de galbenele, infuzie de urzica.

La controlul efectuat dupa inca un an, in ianuarie 2003, am constatat ca tumora isi triplase suprafata. Acum imi explic si de ce s-a intamplat acest lucru: in acesti doi ani, am baut mult lapte crud si am mancat multa branza si smantana, care sunt bogate in proteine animale. Panica m-a obligat sa aplic metoda dura, a lui Ernst Gunter, care consta in post negru, urmat de o alimentatie cu cruditati sarace in proteine. Timp de o luna, nu am mancat nimic, ci in fiecare zi, beam 2,5 l sucuri de legume. In fiecare dimineata, preparam la robot, din legume proaspete, 2 l suc de morcov, 0,3 l suc de sfecla rosie, 0,1 l suc de telina si 0,1 l suc de patrunjel. Amestecam cele patru sucuri si le pastram peste zi in frigider. Din ora in ora, beam cu inghitituri rare, timp de 15 minute, cate un pahar din acest amestec. Dupa o luna, am trecut la regimul cu legume si fructe crude, dar fara grau incoltit, masline verzi, nuci, arahide, care sunt bogate in proteine, si fara lapte, branza si smantana. Rezultatele au inceput sa apara: nu mai eliminam sange, nu mai aveam dureri in dreptul tumorii, iar tumora se micsora cu fiecare zi. Acum, mi se pare totul simplu si usor. Esential este sa se elimine proteinele animale din alimentatie, deoarece ele nu sunt alimente proprii omului. Aceasta este o metoda care are o baza stiintifica, usor de dovedit si usor de inteles. Nu este mutilanta si iti da siguranta ca nu vor exista recidive.

Metoda Gunter de tratament se poate aplica tuturor formelor de cancer, operate sau neoperate, dar si pentru vindecarea de alte boli grave: diabet, leucemie, boli cardiovasculare etc., deoarece prin postul negru se asigura dezintoxicarea totala a organismului, iar cu ajutorul enzimelor din legumele si fructele crude se asigura reinnoirea celulelor si intarirea sistemului imunitar.

Mancand cruditati nu m-am mai imbolnavit si m-am vindecat si de alte boli de care sufeream. Nici virusul herpesului nu a mai fost lasat sa se manifeste. In acest sens, ma adresez si celor bolnavi de Sida, sa nu ignore aceasta posibilitate. Poate ca alimentatia cu cruditati ii va ajuta. Acum cred ca adevaratul panaceu este hrana vie, adica legumele si fructele crude.

Alimentatia moderna, bazata exclusiv pe hrana preparata termic si bogata in proteine animale, imbolnaveste omul si-l omoara.



Constantin Barsan - str. Cetatea de pamant nr. 6, bl. C1-2, sc. 1, ap. 9, et. 3, Barlad, cod 731035, tel. 0235/41.56.32



Cu ajutorul ing. BOGDAN VICTOR, m-am vindecat de cancer la colon"



Prin intermediul revistei dvs., doresc sa multumesc d-lui bioterapeut ing. Victor Bogdan din Bucuresti, str. Ion Berindei nr. 1, bl. S22, sc. 4, ap. 167, sector 2, tel. 021/242.67.36, 0723/74.23.98.

In luna mai 2005 am fost diagnosticata la o clinica din Cluj cu cancer de colon si chist pe ficat de 1,9 mm. La inceputul lunii iunie 2005, am fost operata de colon la Clinica Oncologica din Cluj, urmand ca, dupa o luna, sa mai fac o operatie pentru extirparea chistului de pe ficat, operatie pe care bineinteles ca am refuzat-o. Aflandu-ma in Bucuresti in luna septembrie, am luat legatura cu d-l bioterapeut Victor Bogdan, prin intermediul revistei "Formula AS", si astfel, in loc de chimioterapie, d-l Victor Bogdan mi-a recomandat pentru detoxifierea organismului un tratament naturist ce consta in administrarea de apa distilata, regim alimentar BG1, BG2, automasaj si Apisan Forte tratamentul a durat 6 luni. Trebuie sa recunosc ca acest regim a fost foarte greu de tinut, drept urmare am vrut sa renunt de cateva ori, dar d-l ing. Victor Bogdan, care m-a monitorizat tot timpul, m-a incurajat sa nu renunt, iar rezultatul a fost pe masura. Din anul 2006 merg periodic la control si rezultatele analizelor au iesit mereu foarte bune, semn ca m-am vindecat. De aceea, tin sa adresez multumiri d-lui ing. Victor Bogdan, precum si revistei "Formula AS", care reprezinta pentru foarte multi oameni bolnavi o sansa de vindecare prin tratamentele naturiste pe care le promoveaza. Cu recunostinta si multumiri,

MARIA jud. Suceava





Am 56 de ani si am fost diagnosticata cu melanom pe pulpa piciorului stang (am avut o alunita din nastere, care s-a infectat din cauza ca am fost muscata de un cocos).



Am mers sa dau la gaini de mancare imbracata in fusta, iar cocosul a crezut ca alunita e vreun graunte de ciugulit.

Am incercat cu rostopasca, dar piciorul a inceput sa ma doara tot mai tare, iar apoi durerea s-a mutat in mana stanga si sanul stang. Speriata, m-am dus la biserica si m-am rugat cu disperare lui Dumnezeu sa ma ajute, iar El a facut-o, scotandu-mi in fata o carte a unui medic american, pe care ulterior cineva mi-a furat-o. In ea era vorba de cancer si continea o reteta pe care am urmat-o deindata si m-am vindecat. O reproduc exact, in speranta ca le va fi si altora de folos.

Iata reteta: se iau in parti egale morcov, sfecla rosie, varza rosie (cine nu suporta varza rosie o poate inlocui cu varza alba), telina radacina. Se spala bine toate legumele si se dau prin storcator (trebuie sa fie unul mai puternic, deoarece cura tine 40 de zile). Sucul rezultat se pune in borcan de sticla si se bea peste zi, cat iti este necesar, pentru a nu-ti fi foame. (Resturile de legume pasate se arunca sau se dau la pasari sau porci.) Cand va este sete, va faceti ceai de: salvie, galbenele, coada-soricelului, in care se poate pune, dupa gust, suc de lamaie. Ceaiurile se beau pe rand, nu se combina. Deci, intr-o zi ceai de salvie, care se poate bea pana la o saptamana, apoi ceai de galbenele, apoi de coada-soricelului. Se repeta, pana ce trec cele 40 de zile. Dupa 40 de zile, nu mancati imediat, ca puteti muri. Se trece la mancare treptat, cate putin. La inceput, faceti ciorbite din cele patru legume (varza, telina, sfecla rosie, morcovi, in care adaugati ceapa, si pentru a o acri, puneti suc de lamaie). Mai puteti pune putin orez, iar treptat, mariti cantitatea. La fel, incepeti si cu un paharel de lapte nefiert (de 50 ml) si cresteti cantitatea de la o zi la alta. Puteti sa mancati si branza de vaci, cate putin, cantitatea se mareste treptat, apoi puteti introduce treptat si carne de pui.

In decurs de o saptamana, cresteti de la o zi la alta cantitatile - dupa o saptamana - puteti manca normal. Cel putin 10 zile, la inceputul curei, se recomanda sa faceti si clisme, cu unul din ceaiurile de mai sus, in fiecare dimineata sau seara. Veti observa ca in decurs de 2-3 saptamani, daca sunteti prea gras veti slabi, iar daca sunteti prea slab va veti ingrasa si veti ajunge la greutatea normala.

Explicatia eficientei acestei cure e urmatoarea: se crede ca celulele cancerigene, pentru a se dezvolta, au nevoie de proteine si celuloza, ori sucul din telina, sfecla rosie, varza rosie, morcovi nu contine nici proteine si nici celuloza, asa ca celulele cancerigene se mananca una pe alta si in decurs de 40 de zile se reduc la zero. Pentru a va convinge ca reteta functioneaza, va puteti face radiografii, mamografii. Rezultatele vor fi pozitive. In cazul cand sunteti decisi sa va operati, faceti cura inainte. Eu asa am procedat si cand am mers la Cluj pentru interventia chirurgicala, la analiza a iesit lipsa celule cancerigene, si nu am mai fost operata. La noi in oras, din cauza unei alunite infectate, a murit un barbat cam de aceeasi varsta cu mine, iar eu traiesc si ma simt foarte, foarte bine.

Cura se recomanda pentru orice tip de cancer. Da rezultate sigure! O sa va simtiti extraordinar de bine, si in timpul curei, si dupa aceea. Eu am facut cura primavara, si mergeam la taiat de vie cu sucul in borcan. Sotul meu avea cu el merinde bogate, oua, branza, eu doar suc si ceai. Dar am lucrat cot la cot cu el, aveam putere si nu ma simteam obosita deloc. Acasa am animale, dar imi indeplineam toate obligatiile gospodaresti, fara nici un efort.

De altfel, eu cred ca orice om, chiar si cei sanatosi, ar fi bine sa faca aceasta dumnezeiasca cura, pentru a distruge orice infectie din corp. (Chiar si cei care au apucat sa se opereze de cancer pot sa o faca.) Nu va fie teama ca o sa lesinati de foame. De cate ori va e foame, beti suc pe saturate, si cand va e sete, beti ceai.

Daca doriti explicatii in plus, puteti sa ma sunati la telefon 0256/32.18.28, 0720/68.07.46. Pentru "Formula As" multa sanatate, si bunul Dumnezeu sa va dea putere sa duceti mai departe aceasta revista binecuvantata, care ajuta atata lume la suferinta.

Ion Valeria - str. A. Saguna nr. 34

4 comentarii:

  1. comentati art.,,CANCERUL POATE FI ANIHILAT IN 48 DE ORE CU O SINGURA PLANTA" postat pe www.veticunoaste.blogspot.com si altele

    RăspundețiȘtergere
  2. comentati art.,, HEMOROIZII SI PLANTA MIRACOL" ,,PROGRAMATI-VA SEXSUL BEBELUSULUI" ,,VITILIGO IN 3-4 ZILE VINDECAT" postate pe www.veticunoaste.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. raspuns pentru LILIANA Dorohoi consumati zilnic miere de albine cu ghimbir;eu am avut cancer ovarian in stadiul doi ; am fost operata mi sa extirpat organele genitale si apendicitul ; ps; cinrva ma sfatuit sa consum acest remediu , dupa doua saptamini de la operatie am mers pentru niste analize, in urma unor ameteli dupa trei zile doctorul mia dat verdictul; teai vindecat;nu mai ai nimic, celulele cancerigene au disparut si ele in totalitate; au trecut patru ani de atunci si tot de patru ani consum acest remediu , am mers la controale periodice iar boala na mai recidivat;reteta; o jumatate de kg; de ghimbir plus o jumatate de kg; de miere;mierea trebuie sa fie organica, asigurativa ca o luati de la cineva de incredere,dati ghmbirul pe razatoarea mica; eu am folosit blendarul; amestecati cu mierea si puteti consuma imediat dupa preparare, nu e nevoie sa il tineti la macerat, cite patru cinci linguri pe zi; nu folositi lingura de metal folositi lingura de lemn sau de plastic; sanatate multa va doredc;

    RăspundețiȘtergere
  4. Iata experienta mea in aplicarea terapiilor alternative, poate e de ajutor si altora.
    http://jurnaldecobai.blogspot.ro
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere