http://sustin.ro/redati-demnitate-romaniei/">Redaţi demnitate României!

Home*Profil*

vineri, 12 martie 2010

Colectie de retete naturiste impotriva cancerului

Asa m-am vindecat de cancer


Cele 3 conditii ale vindecarii:

Incredere, Vointa, Perseverenta"



In cadrul acestei reviste ospitaliere si generoase se pot intalni la un loc suferinzi si daruitori de leacuri si sperante, cu totii formand o mare familie, aceea a cititorilor ei. Numarul mare al celor suferinzi care au nevoie de ajutor m-a hotarat sa impartasesc si eu din invatamintele trase in urma incercarilor traite de mine sau vazute si aflate direct de la cei din jur.

Am fost inginera chimista. Am 76 de ani. In urma cu sapte ani, s-a declansat un cancer de colon, care a fost operat cu toata rigoarea. N-am facut nici citostatice, nici raze sau alte tratamente. Dupa doi ani, a reaparut la ficat. De atunci, am devenit propriul meu cobai de experienta si am testat in diferite etape o serie de tratamente naturiste. Voi mentiona aici principalele tratamente cu aplicare generala care mi se par cele mai eficiente si fara riscuri. Nu trebuie decat incredere in procedeu, vointa de a ne trata si perseverenta de a-l urma.

1. Maria Treben: tratamentele pentru diverse forme de cancer ale inimoasei terapeute austriece, date in cartea ei "Sanatate din farmacia Domnului", sunt extrem de valoroase. Multe din aceste retete le-am folosit atat eu, cat si cei din preajma mea, cu rezultate deosebite. As recomanda ca aceasta carte, dupa Biblie, sa nu lipseasca din nici o casa, pentru a fi de folos la nevoie.

2. Tratamentul cancerului cu sucuri si ceaiuri dupa Rudolf Breuss. Eu l-am folosit (dupa prima revenire a cancerului, la ficat) si a fost salvator. L-am facut in doua etape de cate trei saptamani fiecare, la un interval de sase luni una de alta. (Atasez reteta pentru o cura totala, precum si indicatiile lui Breuss pentru leucemie si alte tipuri de tumori.)

3. Urinoterapia. In ultima etapa de lupta contra cancerului am folosit recent, cu reusita asteptata, tratamentul cu urina proprie (pe care am hotarat sa-l mentin inca mult timp, dat fiind ca are efecte deosebite pe multiple planuri). Este un tratament simplu, usor de executat si fara riscuri. In plus... este gratis si la indemana oricui si oricand. Pentru a va lamuri asupra binefacerilor acestui tratament, va recomand cartea aparuta pe piata: "Urina, medicament pentru viata", autor Daniel Menrath (Editura "Esotera", 96). Acest "leac" este foarte bine cunoscut si intrebuintat in Orient, mai ales in India, de 5000 de ani. (Ei il numesc "elixir divin"). Dar si la noi, in multe sate, inca se mai cunoaste si se intrebuinteaza cu succes tratamentul cu urina, aproape in toate bolile, atat la copii, cat si la adulti si varstnici, si este considerat "leac universal" - uneori, singurul in stare sa ne mai salveze. Contine substante pretioase - vitamine, hormoni, anticorpi, saruri minerale etc. -, incat lucreaza ca un autovaccin.

4. Produsele "Vitalizant" - lichid si unguente (pentru reumatisme rebele, raceli, astm, varice, flebite, noduli, chisturi, negi "rai" etc.) de la S.C. Natura S.R.L. Arad, ale d-lui ing. Groza. Le-am folosit si s-au dovedit a fi cu adevarat bune si corespund prospectelor.

Alte tratamente anticancer

In continuare, vreau sa comunic cateva "leacuri" pentru unele din cazurile publicate in ultima vreme la pagina "Cititorii intreaba":

Cazul I: Cancer si tumora la gat (laringo-faringiana, tiroidiana)

Tratamentul (pentru cancer la gat si tiroida, neoperabil) i-a fost administrat unei doamne din Fagaras, stabilita in America si revenita in Romania pentru a se trata "cu plante crescute in tara mea, din locul unde m-am nascut, caci pe acestea mi le-a dat bunul Dumnezeu ca sa ma fac bine".

1. Se face un macerat din: 300 g usturoi pisat, 500 g radacina de tataneasa proaspata (rasa), 200 g dragaica (sanziene) - taiata marunt, 50 g propolis solid (maruntit - se gaseste la apicultori), 1 l vodca (alcool diluat) de 40gr.. Se lasa la macerat 10 zile. Se strecoara si se bea din el cate o lingurita mica (de copii), de trei ori pe zi. Se va bea incet, lent, pentru a spala cat mai bine gatul. 2. Se vor colecta zilnic din urina de dimineata circa 100 ml (jetul de la mijloc, deci nu cel de la inceput, nici cel de la sfarsit) si se va bea cu inghitituri mici, pentru a spala gatul. Chiar daca este tulbure, acra, amara si sarata, nu renuntati, o puteti dilua cu putina apa. Dupa cateva zile se va mai limpezi, se deschide la culoare si nu mai are gust sau miros neplacut. 3. Zilnic se va face des gargara profunda (pentru ca ceaiul sa spele cat mai bine gatul) cu 1-2 litri pe zi (infuzie) de sanziene, alternativ cu ceaiuri de nalba, galbenele (dar in principal sanziene). 4. Se culeg frunze proaspete de patlagina (se gasesc in orice gradina, precum si pe marginea drumurilor); acestea se freaca cu putina sare, facandu-se un terci care se aplica la gat (pus pe o fasa de panza), dupa ce zona gatului a fost unsa cu ulei de maghiran sau unguent de galbenele. Cine gaseste, poate amesteca si frunze de branca-ursului. 5. Renuntati la mancaruri grele, carne, grasimi, prajeli, muraturi, condimente, alcool, fumat (mai ales). Consumati alimente "vii", adica crude - zarzavaturi, verdeturi, lactate etc. - si beti foarte mult ceai (din cele prescrise). Combateti cu orice pret constipatia: 2 linguri tarate de grau, macerate de seara, 10-12 ore, se vor manca dimineata inainte de altceva (in afara de urina). Se pot adauga la tarate lapte, iaurt, miere sau mere rase etc.

Incercati! Rugati-va ca leacul sa va fie de folos si multumiti lui Dumnezeu.

Cazul Ii: Neoplasm mamar

Voi spune mai intai ce n-a facut bine o tanara care avea mari sanse de a se vindeca repede pe cale naturista. Avea un nodul mic la un san. A mers din medic in medic, pana cand a gasit pe cineva care sa o opereze (nodulul era abia perceptibil, iar la biopsie, acel "bob de orez" era abia in formare). De frica, s-a operat, apoi, tot de teama, a facut multe sedinte de raze. A cheltuit multe milioane - deplasari la Iasi, Bucuresti, din medic in medic, diagnostice, analize, ecografii - pentru ca acum situatia ei sa fie mult mai grea decat la inceput.

Cazul Iii: Uter fibromatos

Acum voi spune despre ce a facut bine si cum s-a vindecat o alta tanara. Nu era vorba de neoplasm mamar, ci de un caz mai dificil - avea uter fibromatos si mai multe chisturi ovariene, din care unul cat o portocala mare (diametrul 12 cm). Medicii au sfatuit-o sa opereze tot. Dansa insa a vrut sa ramana intreaga si sanatoasa, caci voia sa aiba copii. A pus comprese calde cu coada-calului (asa cum sfatuieste Maria Treben) pe abdomen, bai calde de sezut cu coada-calului; a baut ceaiurile indicate in cartea ei, "Sanatate din farmacia Domnului", precum si spalaturi etc.

A mai facut 1/2 din reteta lui Rudolf Breuss (pe care am atasat-o aici), concomitent cu comprese de plante. Apoi, timp de o luna, a pus comprese cu Vitalizant de la Arad, iar in ultima faza, a facut tratamentul cu urina (pentru dereglarile hormonale). La ecograf nu a mai aparut nimic. Totul este normal.



Pentru bolnavii care se tem de moarte



Nimeni, in afara de Dumnezeu, nu stie cat are de trait. Avem datoria sa speram, sa credem rugandu-ne si sa luptam pentru a ne mentine viata, mai ales cand poate ca suntem si noi de vina cu ceva pentru ca am ajuns astfel. Conjurati de toate puterile, Cerul si Pamantul sa va ajute. Chiar si la 76 de ani eu cred ca merita sa traiesti si daca simti dragostea adevarata in suflet, s-ar putea sa fii chiar si fericit! Cine stie? S-au mai vazut "minuni". In concluzie, pot spune la modul general:

1. "Sa nu va fie frica de cancer", asa cum spune Rudolf Breuss, si nici de alte boli, caci fiecare boala poate avea leacul ei, iar medicii spun ca exista "bolnavi", nu "boli".

2. Este bine sa nu provocam cancerul si, daca se poate, sa nu-l agresam, ci sa facem tratamente naturiste, al caror rezultat este, adesea, salvator.

3. Daca l-am provocat in vreun fel si credem ca l-am "lichidat", de obicei ne inselam. Adesea, dupa un tratament - fie el si naturist -, daca nu l-am continuat inca timp indelungat, chiar daca pare a fi disparut, el se poate ascunde, iar dupa un timp reapare, uneori cu totul in alt loc, constituind o metastaza. Deci sa fim vigilenti, cu atentia permanent treaza.

4. Organismele noastre nu sunt toate la fel de rezistente. Dar este bine ca atunci cand ne imbolnavim sa avem grija:

- sa ne curatim cat mai bine de toxine, prin ceaiuri depurative si regim alimentar naturist (zarzavaturi, cruditati), chiar posturi alimentare, daca situatia este mai grava si boala avansata.

- sa ne ferim de constipatie; un medic francez considera constipatia cauza tuturor bolilor.

- sa ne intarim sistemul imunitar, incat el sa fie cel care lupta impotriva agresorilor straini, nu medicamentele.

5. Sa ne observam cu atentie pe noi insine si sa ne cunoastem carentele, deficientele, greselile, ca sa devenim propriii nostri medici si vindecatori.

6. Pentru a avea incredere in tratamentele pe care le facem - alopate, homeopate, naturiste sau oricare altele -, trebuie sa le cunoastem, sa ne informam, atat din carti, cat si din practica, sa fim la curent cu tot ce apare nou in materie de vindecare pe cale naturala.

7. Mai presus de toate, sa ne rugam lui Dumnezeu si, asa cum ne invata Isus Cristos, sa-I multumim chiar inainte de-a primi ce avem, caci cererea facuta in mod sincer si cu credinta aduce indeplinirea ei. "Crezi?", intreaba Isus pe bolnav, iar vindecandu-l, ii spune: "Credinta ta te-a mantuit". Si eu as putea indrazni sa cred ca tot credinta sau - mai corect - intoarcerea la credinta m-a vindecat. Inchei, dorind vindecare grabnica si tuturor celor suferinzi. La toata lumea: Doamne ajuta!



Tratament cu sucuri si ceaiuri - dupa Rudolf Breuss

Cura totala



Reteta cuprinde: ceai de salvie, ceai de salvie + sunatoare + roinita + menta, ceai pentru rinichi, sucuri de legume.

1. Ceaiul de salvie - intr-o cana de apa care fierbe se pune planta cat se ia cu 3 degete si se fierbe exact 3 minute, apoi se da deoparte. Se filtreaza dupa alte 3-5 minute. Se bea in timpul zilei (in pauzele dintre celelalte ceaiuri si sucuri, sau cand pacientului ii este foame sau sete), fara interdictie. Se bea rece, fara zahar.

2. Ceai de salvie + sunatoare + roinita + menta - se fierbe salvia trei minute, ca mai sus, apoi se pun celelalte plante si se da deoparte (infuzie). Se bea cald, 1-2 cesti pe zi (conform programului de mai jos).

3. Ceaiul pentru rinichi este unul din cele mai importante din cele prescrise de Breuss. Trebuie respectate strict cantitatile de plante de mai jos, amestecul fiind suficient pentru un tratament de trei saptamani - cat dureaza o cura pentru rinichi (nu se va lua mai mult de trei saptamani): 15 g coada-calului, 10 g urzici tinere (uscate), 8 g troscot, 6 g sunatoare - maruntite si amestecate bine. Se prepara astfel: se pune o cana cu apa (200 ml) la fiert. Cand fierbe se da deoparte si se adauga o "doza" (cat se ia cu 3 degete) si se lasa acoperit, pentru a infuza, 10 minute. Se strecoara si lichidul se pune intr-o cana, iar peste zat se pun alte doua cani cu apa fierbinte si se fierb timp de 10 minute. Se strecoara si se amesteca cu prima ceasca.

4. Sucul de zarzavat (filtrat de doua ori).

Ingrediente: 3/5 parti suc de sfecla rosie (trebuie aproximativ o sfecla mijlocie, suculenta), 1/5 parti suc de morcov (aprox. 1 morcov proaspat, mijlociu), 1/5 parti suc de telina (aprox. 1 telina mare), o ridiche neagra (cat un ou), un cartof crud (cat un ou). Din aceasta cantitate rezulta 0,5 l suc. Sucul se face zilnic si se va strecura foarte bine, pentru a nu avea deloc reziduuri, deoarece cancerul se hraneste cu substante solide.

Executia curei: Cine va executa corect cura de sucuri nu va pierde mult din greutate.

Dimineata: 1/2 ceasca ceai pentru rinichi; se va bea rece, putin cate putin; dupa 20-30 de minute: 1-2 cesti ceai cald (nr. 2); la intervale de circa 1/4 ora se ia cate o inghititura de suc (care nu se va inghiti imediat, ci se va tine in gura si se va amesteca bine cu saliva). Pana la pranz se vor lua de 10-15 ori.

La pranz: 1/2 ceasca ceai (nr. 3) pentru rinichi. Se bea pana seara, de mai multe ori, cate o inghititura de suc (tinut si amestecat cu saliva).

Seara: 1/2 ceasca de ceai pentru rinichi. In timpul zilei se poate completa cu ceai nr. 1.

Atentie: nu se va bea suc de legume fara a se bea si ceaiurile prescrise; se va bea suc de legume cat mai putin, cel mult 1/2 litru; ceaiurile, de asemenea, se vor bea inghititura cu inghititura, amestecate cu saliva.

Zilnic (cel putin o data pe zi) se va face o clisma cu apa calda + musetel (sau putin ulei).

Atentie: Nu se va face aceasta cura in paralel sau indata dupa operatie sau (nici atat!) dupa raze si citostatice, ci numai dupa 2-5 luni.

D.G.M. - Iasi

Publicat in prestigioasa revista FORMULA AS

Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    Imi place foarte mult blogul dvs. Felicitari ptr realizarea lui!
    Va astept cu drag si pe blogul meu, care e pe aceeasi tema:
    http://www.calivitavalcea.blogspot.ro/
    Daca doriti, putem sa facem si schimb de linkuri si/sau bannere intre blogurile noastre.
    Cu stima,
    Mircea
    mirceab26@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere